Tour de Yorkshire 2019: Se på tv, live stream, starttid, rute

Hvilken Film Skal Man Se?

Tour de Yorkshire er vendt tilbage for sit femte år, og regionen forbereder sig på endnu en spændende uge med cykling.

Konkurrencen i 2019 er blevet opgraderet af UCI's styrende organ til HC-status - den højeste placering for et flertrinsløb uden for verdensrundturen.

At tiltrække nogle af de største navne inden for cykling har vist sig at være et stort kup for Yorkshire med omkring £ 100 millioner bragt ind i økonomien under det prestigefyldte løb.

er sort eller hvid en farve
  • Sport på TV i 2019-kalenderen: Sådan ser du alle større begivenheder LIVE på TV og online

Den opgraderede konkurrence forventes atter at trække millioner af tilskuere til vejene i Yorkshire og rundt om i verden på tv.

RadioTimes.com har samlet alt, hvad du behøver at vide om, hvordan du ser Tour de Yorkshire 2019 - plus ruten.

Sådan ser du Tour de Yorkshire 2019

Fans kan tune ind for at se hele handlingen live på ITV4 i Storbritannien.

hvid en farve

Direkte dækning af løb til mænd og kvinder vil være tilgængelig på tv og via online ITV Hub-streamingtjenesten.

Højdepunkter for hver dag udsendes også på ITV på nedenstående tidspunkter.

Tour of Yorkshire 2019 rute

Trin 1 fører kørere fra Doncaster til Selby, før den anden etape, der finder sted mellem Barnsley og Bedale.

Ryttere kører derefter østpå mod Bridlington til Scarborough rute og afslutter derefter etape 4 med en hård 175 km trek fra Halifax til målstregen i Leeds.

For de fulde detaljer om hver rute, besøg den officielle Tour de Yorkshire-webside her .