Formel 1 Mexicansk Grand Prix 2019: Sådan ser du på tv og live stream

Hvilken Film Skal Man Se?

Formel 1 krydser fra øst til vest med verdensmesterskabet for førere i 2019 på randen af ​​at blive syet.

Lewis Hamilton bliver kronet til konge for sjette gang, hvis han sikrer 14 point mere end Valtteri Bottas i den mexicanske Grand Prix.

Hvis Hamilton vinder løbet og får det hurtigste omgangsbonuspoint, skal hans Mercedes-holdkammerat placere sig på podiet for at forhindre Hamilton i at fejre i Mexico City.

er joe eksotisk stadig i fængsel

Andetsteds rummer borgerkrigen i Ferrari videre med Sebastian Vettel, der genopretter sin stolthed med en andenplads, mens hot-shot Charles Leclerc måtte nøjes med syvende.

RadioTimes.com afrunder, hvordan du kan se al action live på tv i weekenden med fuld Sky Sports og Channel 4 udsendelsesoplysninger.

Formel 1 tv-guide 2019: Mexicansk Grand Prix

Live fraAutódromo Hermanos Rodríguez, Mexico City

Hvad tid træner mexicansk Grand Prix?

Dato: Fredag ​​den 25. oktober - lørdag den 26. oktober

Direkte dækning: Sky Sports F1 fra15 minutter før sessionens starttider.

Øvelse 1: 16:00 (fredag)

Øvelse 2: 20:00 (fredag)

Øvelse 3: 16:00 (lørdag)

Hvad tid kvalificerer den mexicanske Grand Prix?

Dato: Lørdag 26. oktober

Direkte dækning: Sky Sports F1fra 18:00 (britisk tid)

Kvalifikation: 19:00

Kvalificerende højdepunkter: TBC (kanal 4)

Hvad tid er det mexicanske Grand Prix-løb?

Dato: Søndag den 27. oktober

Direkte dækning: Sky Sports F1fra 17:30 (britisk tid)

hvordan man løser sudoku-gåder

Pit Lane Live: 18:10

Race: 19:10

Højdepunkter: TBC (kanal 4)

Sky Sports F1 har live dækning af hvert løb denne sæson. Hvis du er abonnent, kan du se via din set-top-boks eller streame live ved hjælp af Sky Sports-mobil- og tablet-apps.

Sky-kunder kan tilføje den komplette sportspakke til deres tilbud for kun 23 £ pr. Måned eller vælge individuelle sportsgrene som f.eks. Formel 1, så du kun betaler for det, du nyder.

Hvis du ikke har Sky, kan du se løbet igennem NU TV . Du kan få en Sky Sports-dagskort til £ 9,99, a ugekort til £ 14,99 eller en månedskort for £ 33,99, alt sammen uden brug af kontrakt.

super punch gta 5

Hvem vandt den mexicanske Grand Prix i 2018?

Max Verstappen vandt den mexicanske Grand Prix i 2018 fra andenpladsen på nettet.

Red Bull-holdkammerat Daniel Ricciardo trak sig tilbage fra løbet i runde 61 efter start på stang.

Formel 1 løbskalender 2019 og tv-dækningsguide

Ferrari-duoen Sebastian Vettel og Kimi Raikkonen sluttede af podiet, mens Lewis Hamilton sluttede som fjerde, hvilket viste sig at være nok til at forsegle verdensmestertitlen i 2018.